Sigortalar, genel olarak hem maddi hem de manevi olarak kişilerin güvence altına alınması için yapılmaktadır. Bireylerin ve kurumların istenmeyen bir şekilde oluşan maddi zararlarını minimuma indirmek için gerekli olan prim ödemesidir. Bütçe seçenekleri de sunan sigorta poliçeleri firma ve sigorta yapılacak birime göre değişmektedir. Sigorta teklifi alırken en uygun fiyatları bulmak için E-sigortam hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Zorunlu Sigortalar Nelerdir?

Türkiye’de birden fazla alanda sigorta yapılabilmektedir. Deprem sigortası, araç sigortası, kasko sigortaları, hayat sigortaları, seyahat sigortaları en bilinen sigorta türleri arasında yer almaktadır. Bununla beraber devletin bazı alanlarda, zorunlu kılmış olduğu sigorta uygulamaları mevcuttur. Zorunlu sigortaların en bilinen türleri arasında zorunlu trafik sigortası gösterilebilir.

Zorunlu sigortalardan bazıları;

  • Zorunlu deprem sigortası
  • Zorunlu araç sigortası
  • Özel Güvenlik Mali Sorumluluk Sigortası
  • Tehlikeli maddeler ve tehlikeli atık zorunlu mali sorumluluk sigortası
  • Deniz araçları zorunlu mali sorumluluk sigortası
  • Karayolu yolcu taşımacılığı zorunlu koltuk ferdi kaza sigortası
  • Zorunlu paket tur sigortası

olarak sıralanabilir.

Sigorta Teklifi Nereden Alınır?

Bir haktan faydalanmak isteyen kişiler ve alanı fark etmeksizin bir faaliyet ortaya koymak isteyenler tarafından zorunlu sigorta uygulaması gereklilik arz etmektedir. Herhangi bir alanda sigorta teklifi almak isteyen kişi ve kurumlar, zorunlu sigortalarını yaptırmak veya yeniletmek isteyenler sigorta teklifi al en uygun araması yapmaktadırlar.

Kişi ve kurumların uygun fiyata trafik sigortası veya farklı sigorta tekliflerini artık online olarak alabileceklerini biliyor olmaları, hem zaman hem de karşılaştırma ve zaman açısından onlara fırsat sağlamaktadır. Sigorta teklifi al online olarak arama yaptığınızda da karşınıza birçok seçenek çıkmaktadır. Bunlardan biri de e-sigortam.com’dur.

Zorunlu trafik sigortası, araç sigortası, kasko sigortaları konusunda en uygun teklifi almak için sigorta şirketlerinin web siteleri kolay bir teklif aşaması sunmaktadır. Aracın gerekli bilgileri ilgili alana girildiğinde, taşıtın ihtiyacına göre bir sigorta teklifi sunulmaktadır.

Aynı zamanda sigorta firmaları tarafından belirlenen acentelerde de uygun fiyatlı sigorta teklifleri, yetkili personeller tarafından incelenerek kişi ve kurumlara sunulmaktadır. Ardından kolay ve hızlı bir şekilde dilediğiniz sigortanızı oluşturabilirsiniz.