Gelişen teknoloji sayesinde oturduğumuz yerden eğlenmemiz mümkün hale geldi. Her gün yenisi eklenen video oyunlarının en popüler kategorilerinden biri de araba oyunlarıdır. Sadece çocuklar için değil yetişkinler için de gözde olan bu kategoride birçok oyun bulunuyor. Tercihlerinize bağlı olarak; başta aşağıdaki oyunlar olmak üzere onlarca oyunu oynayabilirsiniz…

F1 2018

Formula 1 hayranları için vazgeçilmez oyunlardan biri olan F1 bilgisayar, Xbox ve PS4  üzerinden oynanabilen bir oyundur. Bu oyun sizi yarışın içindeymiş hissine kaptırır bunun nedeni Formula 1 yarışları ile neredeyse aynı olmasıdır. 18 farklı araç seçeneğinin yanı sıra farklı pistler, sürücüler de bu oyunda mevcuttur. Daha gerçekçi bir oyun deneyimi için klavye yerine direksiyonla oynamanızı tavsiye ederiz.

https://www.arabaoyunu.org/yaris-oyunlari

araba oyunları

AsettoCorsa

Sadece 5 kişilik bir ekibin elinden ne kadar güzel bir oyun çıkabilir ki diyorsanız, hiç AsettoCorsa oynamamışsınız demektir. Gerçeğe yakın olması ve detaylarının mükemmelliği ile en iyi araba oyunları listesinin üst sıralarında yer almaktadır. Bütün bunların yanı sıra oyuncular kendi modunu yaratıp oyunlarına dahil edebilir. Bilgisayar, Xbox ve PS4 üzerinden oynanabilen AsettoCorsa araçların, gerçek sürüş deneyimiyle neredeyse aynı olması ile ön plana çıkar.

https://www.arabaoyunu.org/otobus-oyunlari

ForzaHorizon 4

Xbox One ve bilgisayar üzerinden oynanabilen ForzaHorizon 4 milyonlarca satarak  kaliteli bir oyun olduğunu kanıtlamıştır. Dünyanın dört bir yanındaki yarış sever oyuncuları bir araya getirerek çekişmeli yarışlar yapmanızı sağlayan ForzaHorizon 4, detayları ile gerçekçi bir yarış deneyimi sunmaktadır. Gerçek Formula araçları, pistleri ve röportajları ileForzaHorizon 4 eşsiz bir oyun deneyimi sağlıyor.

Project Cars

Oynarken bilgisayarınızın grafik kartını zorlayacak yarış oyunlarından biri de Project Cars olmaktadır. Gerçek mi yoksa oyun mu diye şüpheye düşebileceğiniz kadar gerçekçi bir oyundur. Muhteşem bir yarış simülasyonu olan Project Cars gerek ışıklandırma ve gölgelendirme efektleriyle gerekse eşsiz tasarlanmış  hava durumu motoruyla en iyi oyunlar listesindedir. Tek bir kötü yanı vardır ki, o da yapay zeka ve oyunun zorluk derecesine alışmak biraz zaman alabilir.

Kaynak:  arabaoyunu.org