AdwCleaner Programı

Adwcleaner

Bilgisayarınıza bir program yüklüyorsunuz. Programla bilikte bir takım reklam programları, zararlı yazılımlar, anasayfa değiştiricileri, araç çubukları da yükleniyor bilgisayarınıza. İnsanı deli ediyor, teknolojiden soğutuyor.

  Bir ara benim de başıma geldi ve ne yapsam da eklenen zararlı yazılımdan bir türlü kurtulamadım. O yüzden bilgisayarıma format attım, malesef. Ama sonradan öğrendiğim bir program sayesinde bu illet yazılımlardan kurtulabiliyormuşuz. Biraz geç oldu ama başınıza böyle bir durum gelirse artık kurtulabilirsiniz. Bilgisayarınıza format bile atmadan… Programın adı AdwCleaner. Küçük ücretsiz bir program-2 mb’lık. Hakkında yazılanları okudum, sıkıntıya yaşadım diyeni görmedim.

  AdwCleaner‘ın arayüzü karmaşık olmadığından extra herhangi bir bilgiye ihtiyaç duymadan programı kurabilirsiniz. Programı kurduktan sonra ara tuşuna bastığınızda bilgisayarınızdaki istenmeyen zararlı yazılımların listesi önünüze geliyor. Sil tuşuna bastığınızda da bu programlardan kurtuluyorsunuz. Program hakkında Donanım Haber gibi çeşitli forumlarda bilgiler mevcut. Ayrıca aşağıda Adem Öcüt‘ün AdwCleaner‘ın kullanımı hakkında hazırladığı videoyu izlerseniz kolayca programı kullanabilirsiniz.