
Hayat Sigortası Dolandırıcılığı
Daha önceki Dünya Medya Hediye Kazandınız adlı yazımda, bazı dolandırıcıların ”hediye kazandınız, 1750 liralık hediye çekiniz var” gibi mesajlar attığını ve vatandaştan nasıl para koparmaya çalıştığını anlatmıştım. Çeşitli numaralardan arayıp insanları rahatsız etmeye devam ediyorlar. Farklı bir dolandırıcılık sistemleri daha varmış haydutların bugün öğrendim: ”Hayat sigortası borcunuz var, ödemeniz gerekiyor.”
Biraz önce 0850.333.42.50 nolu numaradan aradılar. ”Hayat sigortadan arıyorum, geçen sene kayıt olduğunuz sigortanın tarihi doldu. İptal etmek istiyor musunuz? Eğer iptal etmezseniz sigortanız güncellenecek ve 800 lira ödeyeceksiniz. İptal etmek için de 349 lira olan borcunuzu ödemeniz gerekiyor” dediler. Ben sigorta yaptırmadığı söyledim fakat. Kredi kartım üzerinden hayat sigortaya ödeme talimatı göndermişim sözde. Peki dedim ilk önce bankayı arayıp sormam gerekiyor dedim. Bankanın bu konu hakkında bilgi sahibi olmayacağını, eğer iptal etmek istemiyorsam yeni sözleşmeyi başlatacağını ısrarla bir kaç kere söyledi.
Ben de bankanın eğer kredi kartımı sigorta işlemi için yönlendirmişsem bankanın nasıl haber olamayacağını söyledim. Telefon dolandırıcılığının kol gezdiği bu dönemde kredi kartı bilgilerimi telefon üzerinden veremeyeceğimi söyledim. Yine beni tehdit etti. ”Bakın beyfendi biz cep telefonundan aramıyoruz, numaraya bakın devlet garantili bir numara. O zaman ben sigortanızı güncelliyorum, 800 lirayı ödersiniz” dedi ve telefonu kapattı.
Ben de yine de teyit amaçlı Anadolu Sigorta’yı aradım. Böyle bir kaydımın olmadığını, zaten eğer bir ödeme yapılacaksa telefon üzerinden yapılmayacağını gereken belgelerin adresinize gönderilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca internet üzerinden yaptığım araştırmada bir kaç farklı kaynakta ‘‘Sigorta Borcunuz Var” diyerek dolandırılan ve dolandırılmaya çalışanların olduğunu anladım. Allah akıl fikir versin bu insanlara ne diyeyim. Sizin başınıza da böyle bir şey geldiyse arayan numarayı da ekleyerek aşağıya bir yorum yazabilirseniz sevinirim. Kimsenin canı yanmasın.
2015 yılında bende aranmıştım,baştan inandım fakat müşteri temsilcisinin uslubundan gariplik olduğunu anladım ve inanmadığımı söyledim,herkese söyledikleri gibi 2000 tl ödsersiniz senedi adresinize gönderiyorum demişti,bugün yine aradılar aynı konuşma, bu sefer çok hadsizler,küfür bile ettiler dolandırıcı olduklarını söylediğimde,umarım kimseyi mağdur etmemişlerdir.Sanırım şikayet sonucu yakalanıyor birkaç yıl hapis yatıp tekrar bu işi yapıyorlar.
BeğenBeğen
0212 703 4845 ten arandım . 3800 tl muhabeti ödemezsem tebligat göndercem dedi. ismini sordum deniz ateş dedi baktım. adam hakem la. çok üçkağıçı bunlar. ne kadar küfür ettiysem kadın hiç gocunmadı. bizim bu kadar bilgiyi kim çalıyor ya.
BeğenBeğen
arkadaşlar bugun beni asıl tanışmanlık ve saglık sıgortası dıye aradılar tel 0212 703 48 18 nolu tel ewet demişim iki yıl teuit etmişim kapanması icin postaneye 375 tl yatırırsam dosya kapancakmış bunlar yalan dolandırıcı bu şerefsizler kanmayın bu allahsızlara saygılar arkadaşlar.
BeğenBeğen
0 (212) 703 48 18 Bu numaradan arandım geçen hafta da 0850 ile başalayan numarandan aramışlardı şimdi bu numaradan arayıp sözde icraya vereceklerini iddaa ettiler :)))
BeğenBeğen
YALAN DOLAN İŞLERLE MİLLETİ SOYACAKLAR İŞTE YOK BU SİGORTA ŞU SİGORTA ÖLE BÖYLE SOYUYORLAR İNSANLARI
BeğenBeğen
08502885003 bu numaradan aranan varmi cvp verin lutfem
BeğenBeğen
+90 (850) 288 42 17 sigorta dolandırıcılığı sakın inanmayın
BeğenBeğen
ARKADAŞLAR BUGUN BENİ 0538 467 47 95 NOLU TELEFONDAN ARAYIP AYNI OYUNU OYNADILAR.KENDİNİ AVUKAT DİYE TANITIYOR.İCRA TAKİBİ BAŞLATACAKLARMIŞ.MERAKLA BEKLİYORUM.
BeğenBeğen
05337961420 numaralı tlf. Sözde avukat Meltem turan üzerine kayıtlı. Sigorta borcundan dolayı icraya verildiniz diye mesaj atıyor.
BeğenBeğen
05353276748 ….
BeğenBeğen
OSMANİYE – KADİRLİ – 80 – 04.07.2017 Tarihinde 08502884220 numaralı telefondan Tolga isminde bir şahıs beni arayarak 2016 yılında Özel Sağlık Sigortası yaptırdığımı, sorulan sorulara evet dediğimi bunu TİB ve Sağlık Bakanlığından onay aldıktan sonra özel sağlık sigortası yaptıklarını söylemekte, iptal edilebilmesi , için 300 Tl vermem gerektiğini, aksi takdirde icra takibi yapılacağı ve 2800 Tl ödemem gerektiğini söyleyerek tehdit vari konuşup telefonu kapattı.
Bu numarayı 05.07.2017 tarihinde ben aradığımda başka bir şahıs ( Bayan ) çıktı ve Tolga isimli şahısa telefonu verdi, Bu defa ben kendisine bazı sorular yönelttim ve kendisi sorularıma evet yanıtı verince benim kayıtlarımın ve borcumun silindiğini beyan edince böyle saçmalık olurmu diye tepki verdi. Bende kendisine siz telefonda evet diyeni kayıt yaparsanız bizde evet diyenin borcunu sileriz muhabbetimiz oldu. tabi şahıs aynı nakaratları tekrarladı. Bu defa ben agresif konuşunca beni icra ve savcılıkla korkutmaya çalıştı.
11.07.2017 tarihinde bu defa 02127034850 numaralı telefondan hukuk bürosundan isminin Deniz olduğunu beyan eden bir bayan aradı ve istenilen parayı yatırmaz isem (300) icra takibi ile tahsil edeceklerini söylüyorlar. Buna karşılık söylenmesi gereken sözlerin tamamını kendilerine ileterek telefonu kapattım.
BeğenBeğen
212 975 07 92 ve 212 703 48 19 nolarından benide anadolu sigorta diye arandım diyer paylaşımları yapan arkadaşlarla aynı şeyi bende yaşadım bunlar o.cocukları onları az zorlayınca hemen konuşma şekilleri değişiyor gerçek bir banka yada çağrı merkezi görevlisi sizi arasa ona sövsenizde size kaba cvb veremez eğer verirse işte bunlar gibi kan emici vampir oluyorlar dikkat lütfen
BeğenBeğen
Bu gün 0212703 48 19 nolu numaradan arayarak geçen yıl yaptırdığınız sağlık sigortanızın günü doldu sözleşme yenilemem gerektiğini söylediler.Eğer sözleşme yenilemez isem 800 tl nakit yatıracakmışım yoksa 4500 tl icra geleceğini söylediler. Tabi ki böyle şeylerle ilgim olmadığı için bastım kalayı.Bilginiz olsun diye yazıyorum. Sakın para falan yatırmayın.
BeğenBeğen
0212 703 48 34 vurguncular dikkat edin
BeğenBeğen
(0212) 703 4834 benide bu numaradan arayıp 10 bin TL borcum olduğunu ve icraya vereceklerini söylediler pozitif sigorta şirketine prim borcumun yatırmadığımı ve borcumun 10 bin TL olduğunu ödemediğim taktirde icraya verileceğini söylediler bende bela okudum birazda sövdüm beyfendi ozaman sizi bilmem ne mahkemesinden çağırsınlar diyede tehdit ettiler bende tamam verin dedim kapattım telefonu.
BeğenBeğen
0212 703 48 34 bu numaraya dikkat
BeğenBeğen
bu dolandırıcılar aynı numaradan aradılar benide,evinize icra gönderelimmi.parayı yatarcakmısınız dedi,ulan bu türkiye hırsızın uğursuzun cirit attığı bir yer oldu
BeğenBeğen
benide bu numarayla 02127034833 aynı yöntemle dolandırmaya kalktılar icrayla korkutup bir şekil bilgilerini öğrenmeye çalışıyorlar güya ben özel hayat sigortası yaptırmışım poliçe imzalamışım süresi geçmtiği için şu kadar ödemem gerektiği ödemeyi yapmadığım için icralık duruma düşecekmişim gibi korkutmalarla kandırmaya çalışıyorlar.
BeğenBeğen
aynı durum benimde başıma gelmişti
BeğenBeğen
0534 962 87 12 Bu numaraya dikkat.Az önce arandım.
BeğenBeğen
BENİM BAŞIMADA DÜN GELDİ EŞİMİN KULLANDIĞI TELEFONA GECİKMİŞ FKS HAYAT SİGORTASI BORCUNUZDAN DOLAYI 4.872 TL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.05386610450 AVUKAT ESRA DEMİR DİYOR.
BeğenBeğen
Benim adres bilgime telefon numarama nasıl ulaşılıyor finansbank ile anlaşmalıyız dediler alskam9z yok diyorlar 02127034023 no ile arıyorlar hala sözde pozitif asistanlık ve danışmanlık
BeğenBeğen
Beni de 0212 703 48 31 numaralı telefondan arayıp ilk yılı ücretsiz ikinci yılı ücretli genel sağlık sigortası yaptırdığımı ve bunu da onaylı olarak yaptığımı söylediler. Acaba bunların maddi olarak zarara uğrattığı kimse var mı? Paylaşırlarsa sevinirim.En azından başka kimse mağdur olmasın.
BeğenBeğen
Ayni sey az once bize de yapildi. 3 gun icinde icra islemi baslatiliyormus. Tamam baslatin deyince de telefonu kapattılar
BeğenBeğen
02127034823 pozitif asistanlık ve danışmanlık şirketinden az önce aradılar ikm fatih diye biri birsene önce sesli yanıttan kabul ettiğimi vaz geçersem ptt vasıtasıyla 300 tl ödemem gerektiğini kabul edersemde 500 tl ödemem geremkiğini söyle ödemiyorum dediğimde 1850 ödeyecekmişim hemen suç duyurusu yaptim 5 kere aradilar daha önce aramışlar telefonum kapaliymiş bunlar balgibi sahtekar ve şikayet edeceğim diyirum korkmuyirlar
BeğenBeğen
anadolu sgt aradılar sakın bunlara inanmayın ben evet demişim 1 yıl ücretsizmiş 2 yıl ücretliymiş eger vazgecersem 380 tl çdemem lazımmıiş yoksa icralık olurum 0212 70 348 16 numaradan aradılar bunlar ianamayın
BeğenBeğen
155 e bildirim ve BİMER e yazı yazdım 0212 703 48 15 bizi arayan inanmayın sizde aynısını yapın şikayetçi olun
BeğenLiked by 1 kişi
aynı kişiye denk gelmişiz 😀
BeğenBeğen
Benim maceram 2012 yılında basladı. Önce beni arayarak anadolu sigorta sirketiyle anlasmalı bir medikal saglık firması olduklarını ilk yıl ücretsiz ikinci yıl ödemeli bir saglık sigortası yaptırmak isteyip istemediğimi sordular dogal olarak yaptırmak istemediğimi söyledim sözde müsteri temsilcisine beni kandırmak için yarım saat dil döktü fakat basarılı olamayınca telefonu kapattı. Sonrasında tam iki yıl sonra tekrar arayarak bahsetmiş oldugum saglık sigortasını yaptırmıssınız diyerek 250 tl ödemem gerektiğini hemde bu gün ödemenin son günü oldugunu söyleyerek ya ptt den parayı havale etmemi yada kredi kartı numaramı vererek ödemeyi gerceklestirmem gerektiğini söylediler. Dikkatinizi cekmek için söylüyorum sözde müsteri temsilcisi pazar günü beni arıyor hafta sonu ptt calısmıyor sanki bunu bilmiyorlarmıs gibi sizide enayi niyetine alıyorlar tek care kart numarasını vermek kalıyor. Bende ilk olarak böyle bir sigorta yaptırmadıgımı yaptırsam bile telefonda tanımadıgım kişilere kart bilgilerimi veremeyeceğimi bugün hafta sonu oldugunu siz madem ki ödemenin son günü beni hafta içi neden arayarak bilgilendirmediniz dediğim de eger borcunuzu bugün ödemezseniz sizi icraya veririz derdinizi hakim karsısında anlatırsınız dediler. Tamamen düzmece bir tezgah tabiki kanmadım bayana anlasmalı oldugunuz banka varmı borcum varsa banka üzerinden ödeme yapayım dedim inanmıs gibi görünerek ama bayan anlasmalı oldukları bankalar oldugunu ama bu sekilde tahsilat yapmadıklarını söyledi o kadar celişkili ve amatörce hatalar yapıyordu ki konusurken dolandırıcı oldukları alenen belliydi bende bakın hanfendi beni 2012 yılında aradınız kanmadım şimdi iki yıl sonra tekrar arıyorsunuz simdi yine kandıramayacaksınız ben sigorta yaptırmıs olsam sizin bana police bilgilerimi vermeniz gerekli belgeleri adresime göndermek zorundasınız dedim yaptırmadıgım bir sigortayı iptalnettirmek için benden para istiyorsunuz siz gerekli belgeleri bana yollayın borcum varsa öderim dedim fakat bayan sirketin police belgelerini ödemeyi yaptıktan sonra göndereceğini söyledi karsıların da ki insanları da bu kadar salak niyetine koyuyorlarya ona cok kızıyorum. Dedimki ben size para ödemiyorum ben böyle bir sigorta yaptırmadım diye yeniden söyledim bayan tekrar tehditler savurarak telefonu kapattı. Ama vazgecmiyorlar tekrar 2017 ocak ayının son günü arayarak borcumun 3800 tl ye cıktıgını 400 tl ödersem icraya vermeyeceklerini söylediler birde bana gecen yıl sigorta yaptırmıssınız bir yıl dolmus diyorlar lan beni 2012 yılından beri arıyosunuz sigorta borcun var öde diye arayan elemanlarda sürekli değiştiğinden her yeni eleman kafasına göre bir yalan uyduruyor ben bunların farkındayım ama o gerizekalılar birbirlerinden haberleri dahi yok tekra bayana böyle bir sigorta yaptırmadıgımı borcum olmadıgını ve ödeme yapmayacagımı söyleyince yine klasik tehditleri olan hakim karsısında derdinizi anlatırsınız oldu ve telefonu kapattı. Numaealar hep aynı 212 703 48 13-14-15 sadece son numaraları değişik tezgah hep aynı dikkat edin
BeğenBeğen
0553 315 62 81
0534 078 76 28
Bu iki numaradan ararlarsa sakın inanmayın beni çekap kaydı diye aradılar 800 TL para istediler
BeğenBeğen
+902127034814
benide bu numaradan aradilar
yatirmazssaniz icraya fln vercez dediler bende verin dedim bakalim nolcak
BeğenBeğen
aynen bu numaradan fakat sonu 15 yani 0212 703 48 15 bugün benide aradılar. ilk 2 yıl ücretsizmiş ben kayıt olmuşum ama sonrasında kaydı sildirmediğim için 3800 lira ödemem görünüyormuş. eğer kaydınızı kapatmak istiyorsanız bugün 1 saat içinde ödeme yaparsanız 400 tl kaydımı sileceklermiş. yoksa avukata vereceklermiş. bende param yok şuan önümüzdeki hafta salı günü ancak öderim dedim 400 tlyi o halde ben bekletiyorum siz haftaya ödersiniz dediler kapattılar. :)) şaka gibi amk..
BeğenBeğen
BYM TEKS diye birinden kısa mesaj aldım. mesajda gecikmiş fks hayat sigortası borcunuz vardır.gün içinde 0553 081 23 45 nolu telefona dönüş yapamazsanız cezai işlem yapılacak yazıyordu.inanmadım ama telefonu yinede aradı sürekli meşguldü.anladımki dolandırıcı.SAKIN İNANMAYIN
BeğenBeğen
Slm abi banda bu Teks ten kısa msj geldi hayat sigortası borcunuz var dedi banka falan olmaz postaneden yatircaksiniz dediler dolandırıcılık bunlar
BeğenBeğen
0 (212) 703 48 14 Benide bu numardan aradılar aynı muhabbet sakn inanmayın
BeğenBeğen
Kardesim benide ayni no aradi 3800tl icra borcun var dendi
BeğenBeğen
Banka ismi istedim terslediler anadolu sigorta imis firma eft numarasi verip para yatirmam istendi eft sahibi bayburttan cikti. Ne hikmetse
BeğenBeğen
beni 10 dk once ayni numaradan aradilar
BeğenBeğen
02127034813 bu numaradan arıyorlar anadolu sıgorta diye bişiler soluyorlar banka ismi isteyıncede kızıp telefonu kapatıyorlar inanmayın dolandırıcılara..
BeğenBeğen
0212 703 48 13
BeğenBeğen
MERHABA
BENİMDE CEP TELEFONUMA MESAJ ATMIŞLAR MESAJ AYSEN SÖYLE
Gecikmis olan FKS HAYAT SIGORTASI borcunuzdan dolayi 4.765 TL uzerinden islem baslatilacaktir.Gun icerisinde donus yaptiginiz takdirde indirim saglanacaktir. Son odeme tarihi :19.01.2017 IRTIBAT NO:05530812345 Av:Bayram TEKSAN
B108
ARAYIP KÜFÜR EDECEĞİM AMA TEL SUREKLİ MESGUL
BeğenBeğen
aynen benimkide fks,özel sağlık sigortanız ile ilgili kullanım sağlamadığınızdan dolayı adınıza 5120 tl iade gerçekleştirilecek,av.cengiz cantürk,537-993-6351
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bir diğeri
dahil olmuş olduğunuz fks chekup alakalı kullanım sağlamadığınızdan tarafımıza yazılmış iade dilekçesi sonucunda ödemiş olduğunuz ücretin geriye iadesi..av.ali bektaş 5350282384 son ödeme 16-01-17
*****************************************bir diğeri
av.su kaya..5379936351
*********************************bir diğeri
çağlayan hkk başlıklı,
geçişmiş olan sigorta borcunuzdan dolayı hakkınızda 6250 yasal takip icra takibi başlatılmıştır,gün itibari ile dönüş yapmanız durumunda indirim işlemi uygulanacaktır,…05389106375
GELDE KILLANMA YARIN AVUKATA GİDECEĞİM HATTA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYI DÜŞÜNÜYORUM…
SANKİ HAYATDA BAŞKA DERDİMİZ YOKMUŞ GİBİ BİRDE BUNLAR İLE UĞRAŞIYORUZ…
BeğenBeğen
+90 850 288 8733
Bende bu numaradan aradılar yemedim tabi ki😎
BeğenBeğen
+90 850 288 8286 beni de bu numaradan aradılar maximum iş ve hayat sigortası dediler önceden de finans bank demişlerdi ne kadar yalancı insanlar var çok kötü
BeğenBeğen
08502886287 numaradan asistanlik ve danismanlik burosundan arandim nanosaglik hizmetlerinden hayat sigortasi satin almisim gecen sene 1yilim dolmus 2.yil icin iptal yada devam onayi istedi ben de israrla reddettim boyle bir seyi ilk defa duydugumu soyledim adres istedim istanbul maslak dedi acik adres istedim yuzyuze goruselim dedim telefondan verilemeyecegini soyledi dolandirici olduklarini anladim fakat tum bilgilerimi biliyorlar cok sinirlendim nasil bir ulke oldu boyle sakli bilgimiz kalmamis herseyi satinaliyorlar aman dikkat edin
BeğenBeğen
+90 850 288 6287
Serefsizlerin numarasi bu
BeğenBeğen
Gecikmis olan FKS & HAYAT SIGORTASI borcunuzdan dolayi 4.758 TL uzerinden icra islemi baslatilacaktir.Gun icerisinde donus yaptiginiz takdirde indirim saglanacaktir.
Son odeme tarihi :20.10.2016
IRTIBAT NO:: 05317995508
Av. HILAL UTKU
BeğenBeğen
samet bey FKS bana da aynı mesajı attuı nerden bulurlar ki numaralarımızı ve mesaj da kime attıklarını yazmıyorlar
BeğenBeğen
0850 288 59 99 bu numaradan beni aradlılar yok sigorta falan filan var yapmıssınız ekımın bılmem kacında dedim ki ben bu telefonu daha yenı aldım nasıl olacak eski telefon numaram ne diyince yok ne yapalım falan…
BeğenBeğen
Benide az önce aradılar 0905051358727 Nolu Telefon numarasıyla TÜKODER DEarıyoruz bankadan kridi dosyalarından iade edilecek para var hesap numaranızı verin iade edelim dediler ben kabul etmedim para sizin olsun dedim bu numara şüpheli dikkat edin lütfen
BeğenBeğen
0850 532 6554 Garanti bankası genel müdürlüğünden aradığını ve kart sigortamın süresinin dolduğunu iddia ederek iptal veya devamı için adres ve kart bilgisi istedi. Numaradan kuşkulandığım için kaptarak hemen garanti bankasını aradım, bu numaranın kendilerine ait olmadığını söylediler.
BeğenBeğen
8502886998 bu numarada aradılar sigorta felan hep aynı şey. yok haciz gelir yok bilmem ne
BeğenBeğen
05442255280 biraz önce güzel sesli bir bayan hayat sigortası borcunuz var dedi
BeğenBeğen
Yeni numaralari 08502285005 inanmayin sakin.
BeğenBeğen
ilk gönderdiğim 0505’li numarayı yanlış yazdım, o numara değil 0850 288 42 79 no.lu numaradan arandım, düzeltiyorum
BeğenBeğen
0505 453 91 15 az önce aradılar bu numaradan, yine aynı genel sigorta dolandırıcılığı, bana da öğretin bu numaraları deyince aptallaştı.
BeğenBeğen
0212 963 27 70
BeğenBeğen
0212 963 2770
BeğenBeğen
08503405999 numaralı telefona da dikkat edin. Aynı yöntem Ukrayna para birimi olan UAH üzerinden bir e-alışveriş sitesinden alışveriş yaptırıyorlar. 3d secure şifresini istiyorlar.
BeğenBeğen
Bu numaraya da dikkat edin, LÜTFEN!..
0850 532 29 24
BeğenBeğen
0 (850) 473 74 17 Bu numara aynı hayat sigorta aradığını söyledi bende evet söyleyin dedim niye arıyorsunuz dedim iş bankası kredi kartınızdan hayat sigorta yapılmış dedi bende benim iş bankası hesabım yok dedim burda öyle görünüyor dedi sonra yüzüme kapattı şerefs*z arkadaşlar böyle şeylere kanmayın
BeğenBeğen
kayra
11:00 / 07/01/2016
Merhabalar Beni de dün aradılar, finansbank adına. Geçen yıl 6 Ocak 2015 tarihinde telefonla görüşme yapıp 2 yıllık olarak yapılmış sigorta anlaşmasına onay vermişim. 1.yılı dolmuş, 2.yıl ücretliymiş ve otomatik olarak güncellenecekmiş,böyle bi görüşme yapmadım desem de ses kaydınız ve onayınız var, hatırlamıyo olabilirsiniz ama bu bizim problemimiz değil diyo..o ukala cümlelerden sonra olayı anladım ve safmış gibi dinlemeye devam ettim..ilk yıl hizmetten faydalanmadığımı görüyolarmış, güncellenmesi halinde 2bin küsür TL kartımdan çekilecekmiş,zaten faydalanmıyorum diye yazıkmış 2bin küsür tl ye, iptal edelim 349tl, kredi kartına da 12 taksit yapalım dedi.İptal için ne gerekiyo peki dedim, iptal ediyorum diyecekmişim ve telefonuma şifre gelecekmiş. o şifreyi sizle paylaşmam ne kadar etik dedim, en yakın şubeye gidip kendim hallederim dedim, hala diyo ki ama zaten geçen yıl onay vermişsiniz, bugün güncellencek ve2bin küsür çekilecek hesabınızdan…hiç bişi yapamazsınız diyip kapattım.
Telefon numarası 0850 473 75 24
BeğenBeğen
Bire bir aynı muhabbeti yaşadım,
ancak başka bir konu var bu insanlar yıllardır bu konu üzerinde çalışıyorlar,savcılıkdan hiç mi bu konu üzerine giden birisi olmadı bu kadar şikayet eden insan varken ortada…
BeğenBeğen
Beni de bugun aradilar öğle saatinde.+90 850 473 7524 numaradan. Bana sizinkilerle ayni hayat sigortasi hikayesini anlatti. 1600tl falan cekilecekmis. Kredi kartiniz yaninizdami dedi. Ben de olmamasina ragmen evet var dedim. Maater mi visa mi yazıyor uzerinde dedi. Master dedim. Iyice beni kandirdigini dusundu. Simdi kredi kartinizin ilk 4 hanesini kapatın geri kalan 12 haneyi okuyun dedi. Dayanamadim Kufur ettim kapattim. Utanmadan yine aradi efendim niye kapattiniz bilgilerinizi aliyordum diye. Ulan dedim ilk 4 hane zaten biliniyor onemli olan son 12 hanedir. Sen beni salak mi sandin dedim beddualar ettim kapattim sonra da 155 i aradim. Telefondaki polise kredi karti dolandiriciligi ihbari yapacaktim dedim. Daha der demez polis “numarayi söyleyin” dedi. Sok oldum adamlar aetik otomatige baglamis. Simdi asagidaki yorumlarda ayni numarayi goruyorum. Polisler ihbari pek hizli degerlendirmiyor galiba. Olan masumlara oluyor.
BeğenBeğen
0850 473 75 24 numaralı telefon numarasından arandım saygısızca sigorta yaptırmışsınız 1600 lira karşılığında yenileyelim ya da 260 TL karşılığı iptal edelim dediler ben de kızdım, hakaret ederseniz mahkemeye vereceğim dedi birde böyle pişkinlik. Işin acı tarafı adresimi ve kullandığım kredi kartı bilmeleri telefon numaramızı bilmeleri, yazık Bu ülkenin haline bilgilerimizi bu dolandırıcılar satıyorlar.
BeğenBeğen
0850 376 61 89 numaradan az önce arandım, böyle bir sağlık sigortası yaptırmadım dedim, gerizekalı tip dalgın anınıza gelmiştir dedi lan ne dalgınlığı diye bağırdım, küfür etmediğim için çok pişmanım, evrakları gönderiyorum dedi gönder lan dedim ama kart bilgisi vermedim çok sinirliyim numarayı geri aradım küfür etmek için ama cevap yok.
BeğenBeğen
0212 963 06 65 bu numaradan arayip ayni seyleri soylediler. Okadar guzel kufurler ettimki cok rahatladimm. Iyiki aramislar 🙂
BeğenBeğen
2 gün önce başıma geldi dolandırıcısınız dedim “beyefendi eğer dolandırıcı olduğumu düşününüyorsanız çağrıyı sonlandırın belgelerinizi adresinize yollayalım” dedi tamam yollayn dedim keşke yollasalar da az dalga geçsem
BeğenBeğen
merhaba arkadaşlar bundan 2 yıl önce ben bir gaflette bulunup telefonla sigorta yaptırdım ve bana bi evrak göndermişler evrak elime geçmedi bi yerde imzamda yok ama kart bilgilerimi vermiş oldum neyse bir yıl ödeme yaptım sonra kartımı iptal ettirmiştim beni geri aradılar devam edilsinmi diye bende hayır istemiyorum zaten artık kredi kartı kullanmıyorum dedim. az önce beni 05059943867 numaradan bi bayan aradı istemiyorsanız 300 tl kapama masrafını ödemeniz lazım dedi dedim hanfendi ben zaten bir yıl hiç kullanmadığım halde ödeme yapmışım ve sonradan istemediğimi söylemişim neyin parası bu dedim dosyanız 2 yıllık dedi ayın 30una kadar gün verdi siz parayı yatırın sonra tüketici haklarına şikayet edin dedi kimin adına yatacak dedim msjla bilgi verin sizde 2 yıllık sözleşmem olduğuna dair fax çekin dedim avukat mahkemedeymiş gelince soracakmış uygunsa çekecekmiş peki ben neye göre yatıracam neye inanıp dedim kem küm googleden arama yaptım verdiği avukat adları bile çıkmıyor nasıl bir iş bu avukat hulki doğan- avukat aysun mutlu kullandığı isimler bunlar
BeğenBeğen
Aynısı bugün benimdr başıma geldi. Bu numaradan aradılar +90 850 473 7524
Sizin yazdıklarınızı aynen söylediler, elimizde onayınız var dediler, bende dedim ki eğer elinizde onayım varsa bana onu kanıtlayın ondan sonra konuşmak istiyorum bu konuyla ilgili. Lafı geveledi sonra sizi yetkiliye bağlıyorum hatta kalın deyip telefonu kapattı 🙂
BeğenBeğen
Merhaba. Az önce bende aynı durum ile karşılaştım. Hayat sigortasına onay verdiğim, 1 yıldır kullanmadığım, iptali halinde 350, yenilenmesi halinde ise 790 lira ödeme zorunluluğum olduğunu ifade ettiler. Böyle bir anlaşma yapmadığım konusunda ısrarcı olduğumda ise kayıtlarının olduğunu söylediler. Bende bu kayıtları bana sunup ispat etmedikleri sürece bir ödeme gerçekleştirmeyeceğimi ve bankamın müşteri temsilcisi ile görüşeceğimi belirterek telefonu kapattım. Bankam ile görüştükten sonra dolandırıcı olduklarını ve bu konuda bankaya da çok şikayet geldiğini öğrendim. Anlam veremediğim ise hâlen nasıl buna devam edebildikleri. Bu kadar insanı dolandırma teşebbüsünde bulunmuşlar ve hâlâ buna rahatlıkla devam edebiliyorlar. Nasıl yakalanmıyorlar anlayamıyorum. Lütfen dikkat edelim. Telefonda hiç bir banka, kurum vs kredi kartı bilgisi istemiyor.
Arayan firmanın adı: Hayat Medikal Sigorta
Numara:0850 473 75 24
BeğenBeğen
17 aralık 2015 tarihinde akşam saatlerinde 08505322926 tarafından arandım. arayan kişi “güneş sigortadan arıyorum sigoryanızı yenileyeyim mi iptal mi edeyim yenileme bedeli 700 küsur liradır ve yk bankası kredi kartınızdan tutar çekilecektir” gibi şeyler söyledi. ben de iptal edilsin dedim. sonra ” sizi bankanızın sesli yanıt sistemine yönlendiriyorum” dedi ve benden 16 haneli kart numaramı tuşlamam istendi. telefonu kapatıp bankayı aradım ve durumu bildirdim. bu dolandırıcılar adımı ve eski adresimi biliyorlardı. bilinmeyen bir numaradan tanımadığınız bir kişi hangi gerekçeyle olursa olsun ve size ne derse desin kredi kartı numarası ya da şifre gibi bilgilerinizi istediğinde asla paylaşmayınız.
BeğenBeğen
08504737064 Dolandırıcı numarasıdır. Kesinlikle ama KESİNLİKLE o sırada kartınızın numarasını vermeyin. Param şimdi yok 3 gün 5 gün sonra maaşım yatacak falan deyin zaman kazanın. Bunu ben yaptım. Şimdi aradılar beni de. Eğer bir banka hesabınız var ise hemen arayıp buluyorlar ve standart kelimelerini yapıyorlar. Arkadaşlar, biliyoruz ki, hiç bir kurumsal firma çalışanı, kendisine en ufak bi hakaret yada argo kelimede bu “konuşmayı sürdüremem iyi günler” deyip tlf kapatır. Ama bunlar ısrarcı ve kötü konuşuyorlar. YALANCILAR. Ben bugün birazdan polise gideceğim. Şu anda kim okuyorsa bunu eğer arandı iseniz daha önce, hemen sizde gidin. Korkutularak para çarptırmayalım.
BeğenBeğen
Aynı numaradan (0850 473 70 64) bugün beni de arayıp, hayat sigorta poliçesini iptal ettirmek için kartımdan bilmem kaç lira çekeceklerini belirtti. Böyle bir hizmetten yararlanmıyorum diye nezaketle anlatmaya çalıştım, fakat müşteri temsilcisi olduğunu öne süren aşağılık dolandırıcı baskın çıkmaya çalışınca savcılığa yolları düşeceğini belirttim.
Sayın yurttaşlar; Bu numaradan arayan dolandırıcılarla asla kredi kartı bilgilerinizi paylaşmayın, ve 155’i arayarak bu pisliklerin tarafınızı dolandırmaya çalıştığını söyleyin. Lütfen imtina etmeyin, muhakkak polise bildirin.
BeğenBeğen
Gerçekten arananlar daha sonra iptali için bir evrak aldınız mı merak ediyorum yada para ödediniz mi acaba?
BeğenBeğen
Az önce medikal hayat sigortası diye 0850 473 70 64 nolu numaradan arandım.İsmimi söyleyerek geçen sene sağlık sigortası yaptırdığımı iptalmi yoksa yenilemekmi istediğimi sordular.Ben böyle birşey yaptırmadığımı söyledim telefondaki hanım efendi ısrarla kayıtlı olduğunu söyledi.Savcılığa gidebilir telefon kayıtlarını dinleyebilirsiniz dedi.İptal etmek için 350 tl ödemem gerektiğini söyledi.Böyle bir konuda bilgim olmadığını tekrar ettim.Bilgim olsa olsa elimde bir evrak kart birşey olması gerekmezmiydi dedim.Zaten hastaneye gidip Tc nizi söylediğinizde çıkıyor dedi.Peki sözleşme yada bir evrak imzalamışmıyım göndermeniz gerekmiyormuydu dedim.İki kez gönderilmiş fakat size ulaşmamış dedi.1 yıdır sigortalıymışım fakat bir adres teyidi için aranmıyorum hesap kesim tarihiymişde dönem sonuymuş onun için aramışlar güya.Israrla banka ismi vererek orayı referans göstermişsiniz dedi.Kredi kartı kullanmadığımı söyledim PTT üzerinden havale ile iptali gerçekleştirebileceklerini söyledi.Beni arayan ve onay verdiğim kişi kimmiş dedim Cansu Hanım dedi.Neden o böyle bir onay verdiğime dair ispata gitmiyorda ben onay vermediğim için madurken ispatlamaya çalışıyorum dedim.Hanımefendi 18 dakikadır sizinle konuşuyorum iyimisiniz siz peki madem 1600 Tl olarak güncelleyip telefonu kapatıyorum onu ödersiniz dedi.Bende işte demekki böyle çalışıyorsunuz insanları dinlemeden kendinizce onay verip tamam diyorsunuz dedim.Ben anlatamıyorum galiba iptal etmek istiyorum ve konu hakkında bilgim yok dedim.İptal için evrak gönderilecek dedi.Bu zamana kadar onay için evrak gönderemiyorsunuz nasıl iptal için evrak gönderceksiniz dedim.Tekrar aranacaksınız dedi.Neden size inanayım kullanmadığım birşeye neden para ödüyorum dedim.Kullanmadığınız için aranıyorsunuz zaten dedi.Kullansaydınız aramazdık iptal edemezdiniz dedi.Ciddi derecede sinirlerimi bozdu arayan kişi.Hala bana evraklarınızı gönderdiğimizde tüketici mahkemesine gidebileceğimi söyledi.Konuyla ilgili bilgim yok iptal etmek istiyorum ve bu konuyla alakalı madem merkezden arıyorsunuz birinin arayıp bilgi vermesini istiyorum dedim iptal ediyorum dedi,sizi iptal için gerekli birime aktarıyorum dedi.Elimde kredi kartı olmadan neyi teyid edebilirim ben dedim.Siz iyimisiniz bir öyle bir böyle diyorsunuz dedi.Konuyla alakalı bilgi vermiyorsunuz ben öğrenmeye çalışıyorum dedim.İptal ediyorum deyip suratıma kapattılar.Böyle saçma birşey yok şikayetçi olacağım neden onayım olmayan birşey için hemde kullanmamışım hem sözleşmem yok hemde iptal için para ödeyeceğim.İnsanları nasıl dolandıracaklarını iyi biliyorlar…
BeğenBeğen
08504737064 numardan ben de arandim.sigortamin oldugunu ve bir senedir kullanmadigimi soylediler.iptal ettirmek icin 350 lira odemem gerekiyomus.iptal etmezsem 1600 lira borcum olacagini ssoylediler.ben bunu hatirlamiyorum dedim.boyle bisey yaptirmadim dedim.bana sesli mesajiniz kayitli, savciliga basvurup dinleyebilirsiniz dediler.kredi kartimla ya da havale ile borcumu odeyebilirmisim.ben inanmadim.emin olmak icin suan musait degilim beni sonra arayin deyip kapattim.numarayi internete yazdigimda bu siteyi gordum iyice emin oldum.polisi arayip numarayi ihbar ettim.cevrenizdekileri uyarmanizi tavsiye ederim.cok inandirici konusup insanlari dolandiriyorlar.bu siteye de teşekkür ederim.
BeğenBeğen
Rica ederim. Tecrübenizi paylaştığınız için size de teşekkürler.
BeğenBeğen
Az önce aynı şekilde benide aradılar, hala çok sinirliyim.0850473 70 64 numarayı internete yazdığımda bu siteyi gördüm.Bana eğer 350 tl yi ödemezsem yasal süreç başlatacaklarını söylediler.Böyle bir durumla karşılaşma durumum olabilirmi sizce emniyeti aramam gerekirmi?
BeğenBeğen
Herhangi bir ödeme yapmayın, sıkıntı çıkmayacaktır.
BeğenBeğen
Az önce benide arayip ayni sekilde sisteme yonlendirdiler.
Isin saglam olduğuna inandirabilmek icin, guvenliginiz icin filan diyerek bankalarin kullandigi telesekretere bağlayıp 16 karakter kredi kartını tuslamami istediler. Tuslamayip tekrar telefona baglaninca neden 16 karakter istiyorsunuz diye sorduğumda onay icin dediler.
Bende bir islem yapmayin dedim.
Iptal edecekseniz edin dedim.
1650 tl kredu kartiniza yansiyacak dediler, peki dedim sizde kredi kart bilgilerim olmadan nasil alacaksiniz dedim. Biz yansıttık diyip telefonu kapattilar.
BUNLARIN HEPSI DOLANDIRICI
LUTFEN INANIP KREDI KARTI VEYA KISISEL BILGILERINIZI VERMEYIN.
BİLGİLERİNİZE
BeğenBeğen
Bugün akşam üstü 02129630283 nolu telefon numarasi tarafından aranildim ismimi ve Soyadimi söyledi evet benim dedim tarih verdi ama aklımda değil verdiği tarih 444 numaradan aranilmisim daha önce sağlık sigortasi yaptirmisim telefondan ben böyle birşey yaptırmadim dedim ilgilenmiyorum dedim ama onaylamissiniz daha önce sesli mesajiniz var bilmem kac sayili kanuna gore sesli mesajiniz onay kabul ediliyor 3 gün sonra adresinize tebligat gindericez teyip tehtid etti bende siz dolandiricisiniz dedim kapattım polisi aradim
BeğenBeğen
beni de 02167061861 nolu telefondan aradılar. Türkiye sigortalar kurumuymuş. Royal sigortaya 7 dakikalık telefon görüşmesi sırasında hayat sigortası talimatı vermişim falan.
Hemen iptal ettirmezsem avukat bütün hesaplarımdan 1400 lira çekebilecekmiş.
isim soy isim ve tc numaramı söylediler… ısrarla iptal ettirmek istemiyor musunuz sordu, ben Royal sigorta yı araştırıp kendilerine ulaşırım kimseye talimat falan vermedim dedim kapattım…
BeğenBeğen
Benide 08504737064 nodan aradilar ayni seyler soylendi hayat sigortasi falan avukata vereceklermis agzima geleni soyledim daha sonra bu noyu aradim bekledigim gibi cevap verilmedi
BeğenBeğen
Bu dolandırıcılık konusunda bilgiliydim, bir saat önce 0533 044 32 46 dan aradılar yine aynı tehditler “fatura kesecğim” dedi kesin dedim.
BeğenBeğen
08505330510 beni de bu numaradan aradılar, öyle bir şeyin olmadığı konusunda epey itiraz ettim, kavga kıyamet hiçbir şekilde onaylamıyorum dedim. Zaten daha sigorta şirketi ismi dahi söyleyemiyorlar. Bir de iptal departmanından arıyoruz diyorlar, sanki öyle saçma bir departman tanımı varmış gibi. Siz siz olun önce bankanızla muhattap olmanız gerektiğini söyleyin ve hiçbir şekilde kişisel bilgi vermeyin.
BeğenBeğen
+905330443254 aşağıda yorumlardabu numara yazıyor aynı numaradan beni de aradilar yine ayni muhabbet hayat sigortasi iptal edelim mi ilk başta uyanmadim ama sonra kartin son kullanma tarihini istediler o an uyandım siz söyleyin nen teyit edeyim dedim soyleyemediler ve tehdit ettiler biz sigortayi yeniliyoruz diye 2400 lira odersiniz diye ben bankamla görüşürüm dedim kapattım. Allah korudu dikkatli olun arkadaşlar
BeğenBeğen
Bu numara beni de aradı kullandığım bankayı adresimi ve kartımın son hanesini okuyup güven kazandırmaya çalıştı sigortamın bittiğini ve yenileyip yenilemeyeceğimi sordu bende çektiğim krediye karşılık hayat sigortam vardı ama kredi ödemem bitti sigortada bitti kredi ödemediğime göre ne sigortası yaptırayım ki dedim o halde adresinize sigorta iptal evrağı yollayacağını söyledi tamam yollayın dedim kredi kartım yanımda mı dye sordu yanımda dedim buraya kadar normaldi ama bir banka neden özel bir cep numarasıyla arasın ki diye düşünürken kartımı çıkartıp üzerindeki bilgileri teyit edelim diyince benimde uyanmama aklımda soru işareti kalmamasına yetti sen bir banka çalışanıysan neden soruyorsun kartın üzerindeki numaraları sen bankaysan senin bilmen gerekir dedim benim ekranımda görünmüyor dedi bende gören bir bankacıya sor o zaman ne biliyim lan ben senin bankacı olduğunu veradresini bankana gelyim diyince kapattı yüzüme ardından numarayı aradım açmadı, küfür mesajı yazdım baktım o da cevap yazıyor utanmadan bende karşılığında küfür mesajları ardı arkası sıralayıp yolladım bidaha utanmadan cevap yazarsa çevremde avukat polis savcı eş dost akrabam çok zevk olsun diye uğraştıraşacağım.
BeğenBeğen
Merhaha,
Dün beni de aradılar hayat sigortadan. Çabuk kandırılabilen biriyim ama Allah yardım etti. Kart numaramı istediler ama kartı kullanmadığımı ve kırdığımı evimin adresinin de değiştiğini söyledim. Hakkımda herşeyi biliyorlardı. Ykb ye iki kez gittim dolandırıcı olduklarını hiçbir işlemim olmadığı gibi olayları teyit ettirdim. Şikayetimvar sitesine ve ykb sayfasına şikayetimi yolladım. Daha aramadılar beni. Önceki iki aramada istemsiz ve şimdi iyi olduğunu düşünerek onları uyuz etmişim. Çünkü kartım yok,hesap numarası yok, ev adresi yok, sigortam yok,bankayla bağlantım yok ve para vermek istemiyorum. Bu yeterince çıldırmış olacak ki ” bu çok konuşuyo bankaya git o zaman” diye terbiyesiz bi tonla yüzüme kapatıldı telefon.Hayat sigortayı anadolu hayat olduğunu sanmıştım . Numarada 0850 533 04 10 ayça denen bi kız konuştu.
BeğenBeğen
Bu parayı geri almanin bi yolu yok mu arkadaslar? Bilgi verirseniz cok sevinirim.
BeğenBeğen
Çok zor. Dava açarsanız bile alamama ihtimaliniz var ki avukat parası falan daha fazla zarar edersiniz.
BeğenBeğen
0850 533 04 10 bu numaran dün aksam aradindım ve ne yazık ki dolandırıldım. Gercekten cok profesyoneller. Denildigi gibi yogun saatte arayip 349 lira gerekli para ödenmezse kartınızdan 1000 lira cekilecek diyor.gayet emin net konusuyolar. Ben kanmam demeyin. Şeytan olmus adam carpıyolar.
BeğenBeğen
Medicallife Group
ÖNEMLİ DUYURU :
FİRMAMIZIN ADINI KULLANARAK FARKLI NUMARALARDAN YAPILAN ‘BORCUNUZ VARDIR’ GİBİ ARAMALARA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ. YAŞANAN DURUMU GENEL MÜDÜRLÜK (212) 438 47 47 NUMARALI TELEFONA BİLDİRMENİZİ RİCA EDERİZ. SAYGILARIMIZLA,
*ARANDIĞIM NUMARA YUKARIDA KÖRFEZ İSİMLİ KULLANICININ VERDİĞİ NUMARAYLA AYNIDIR: 0850 533 04 10
*FİRMANIN UYARIDA BLDİRDİĞİ NUMARAYI ARADIĞIMDA VOLKAN BEY İLGİLENDİ VE BU NUMARAYI BENDEN ALDI. ŞİRKET AVUKATLARINA BİLDİRECEĞİNİ VE DOLANDIRICILARA İTİBAR ETMEMEM GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ.
BeğenBeğen
Önceki gün beni aradılar. Öyle yogun bir anima denk geldi ki…hayat sigortam bitmiş. Bankam 1 yil icinde kartimdan 1000 tl çekmiş. Geri almak istiyorsam kartima yukleyeceklermis.kabul etmezsem 2500 tl odeyecekmisim.ben ne zama oldu diye düşünüyorum. Nasıl haberim olmadı diye düşünüyorum. Adam bana tüm kart bilgilerimi sayıyor. Şok oldum.benim hayat sigorta var zaten ama başka bankada diyorum.bu arada hesabınıza yüklüyorum telefonunuza gelen şifreyi bana söyleyin deyince uyandım.bu arada kart limiti ne kadar gibi sorular soruyor.ben uyaninca nasıl azarladi anlatamam.kapatıp bankayı arıyorum sürekli beni arıyor bu arada.nasıl sinirlendim.ya nasıl almışlar kart bilgilerimi şok oldum.çok profesyoneller.aradıkları saat de yoğun saat…Bu arada is yeri adresimi bile biliyorlardı. Sonra aradığımız telefona ulaşılamıyordu.numara.05330443254
BeğenBeğen
Dün akşam aynı şeyi yaşadım. Ve dolandirildim. Gercekten cok profesyoneller
BeğenBeğen
Geçmiş olsun.
BeğenBeğen
beni de 2 yıl önce sağlık sigortası kapsamında ücretsiz check-up almışsınız 2 yıldır kullanmadığınız görüldü , devam etmeyip çıkmak istiyorsanız 330 lira yatırmanız gerekiyor, yatırmaz onay vermezseniz borcunuz 1650 lira olacak dediler ; bu 6 ay içinde 2. aramaları dikkatli olun ..
beni de arayan numara 0850 533 04 10
BeğenBeğen
0212 998 37 48 numaralı telefondan aradılar, geçen yıl genel sigorta onayı vermişsiniz,ilk yıl bedavaymış, ikinci yıl ücreti 780 lira, iptali için 378 lira dediler.dedim ben bu n umarayı iki aydır kullanıyorum geçen yıl onay vermiş olamam. 19 banka ile ortak çalışan bir şirket olduğumuz için bir bankada güncelleme yaptysanız, bilgileriniz veri bankamıza mutlaka düşer dedi. Ev adresimi birebir söyledi!! (hacklemişler belli) .Onay verdiğimi hatırlamadığım, faydalanmadığım bir hizmete para ödemeyi reddediyorum deyince, hemen sinirlendi ve tehdit etti ,”o halde avukat ve evrak masrafları ve tek taraflı sözleşme ihlali nedeniyle 1800 TL ,ceza makbuzu adresinize postalanacaktır’ diye hızlı hızlı sıralayıp kapattı yüzüme.
BeğenBeğen
bu kişiler adres ve tc bilgilerinizi kargo görevlilerinden bankaların kart dağıtan kuryelerinden alıyorlar
BeğenBeğen
beni de 0850-4336798 numaradan aradılar.
BeğenBeğen
Banada msj geldi global sigorta dolandırıcılar valla nasıl bir konuşma yapiyolar telefon da tam şeytan olmuşlar numarası 0212 925 27 00 aradım gündem kötü dolandırıcı çok var dedim kız kekeme oldu toparlayamadi dediklerini ordan anladim zaten yüzüne kapadım
BeğenBeğen
Banada Sigorta diye biryerdn hediye ceki diye mesaj geldi.malesef kandım ve aradım.yollayalm mı dedi evet dedim.iki gündür ptt den mesaj geliyor kargonuzu alın diye.bugün almazsanz yasal vergler hakknz tarafanda odenecektir falan diyor.numaram babamın üstüne kaytlı duyarsa ben yandım.ne olacak ? Napmalym emniyete mi gtsem? 😦
BeğenBeğen
Emniyete başvurun
BeğenBeğen
Aynen tarif edilen şekilde arandım, hemde olmayan kredi kartımla hayat sigortası yaptırmışımda haberim yokmuş, bastım küfürü kapattım numara şu; 0850 433 67 97 uyanık olun!
BeğenBeğen
+90 216 706 1861 numarası da aynı şekilde bilmem ne sigortasindan arıyoruz.daha önce kullanmayip iptal ettirdiğiniz check up hakkınız vardı. diye önceki dönemlerden kalan 1400 civarinda parayı kredi kartinizdan çekmemiz gerekiyor.5-6 ay öncede ondan yine 5-6 ay önce de aramışlardı.İstemiyorsanız iptal edelim diyor.Ben de onaylamadığım bir şeyi neden iptal edeyim diyorum.Bilgilerinizi Finansbanktan alıyoruz diyor.Kimlik no isim soyadimi veriyorlar.hangi kartımdan çekecekmişsiniz diye sordum.Finansbank k.kartından dediler Benim finansbank k.kartım olmadığını söyledim.Çekildiğinde görürsünüz o zaman diye blöf yapıyorlar zavallılar.Sizi savcılığa bildirecem siz dolarıcısınız.diyerek kapattım.Bu ve benzeri şekilde belli zaman araliklariyla planlı bir şekilde aynı kişileri arıyorlar dikkatli olun telefonda hiç kimseye bilgi onay iptal gibi şeyler vermeyin.
BeğenBeğen
02167061861
BeğenBeğen
08506600174 numaralı tel tarafından aynen söylediğimiz üzre arandim.
BeğenBeğen
0533 3536449 bu numarayıda not edip engelleyin. Bugün arandık daha. Ne yazıkki tufaya geldik çünkü daha önce kullandığımız banka kredilerinde bize sormadan hayat sigortası yapmışlardı. Beyin bir an için “lan önceden hayat sigortası haa evet banka bunu yapmış olabilir-çünkü banka hakikaten borç bittiği hade iki kere hayat sigortası primi almıştı, zor geri almıştık-” diye eşleştiriveriyor daha öncedne böyle bir deneyim muahebbet olduysa.
Sözde kredi kartımız kaza ile hayat sigortası yaptırmış epey zaman önce ve onu iade edeceklermiş-600TL+faiz (anahtar kelime, iade!) Telefon konuşması kartın normalde yazılmayan rakamlarına ve arkadaki kodun tamamına geldi, kafamız iş-güçle yoğun olduğu için bunları verdik. KArtın şifresini sorsalardı o an uyanırdık ama inatla bekleyip telefona bir onay gleceğini o kodu söylememiz gerektiğini söylediler. Tesadüf öyle bir kod gelmedi, şans işte. TElefonu kapatınca o esnada biraz kafamız yerine geldi, insanın basireti bağlanıyor derlerya, kafanız başka birşeyle meşgulse çok kolay manipule ediliyorsunuz. Bir anda “lan bunlar dolandırıcı ne sigorası ne hayatı bitti ya lan o borçlar!”…hemen bankayı arayıp kartı iptal ettirdik. Müşteri temsilcisi bir para çekme girişimi olduğunu ama gerçekleşmediğini söyledi, bununla ilgili bazı önlemleri varmış. Ucuz atlattık yani.
Dikkat edin, “ben yemem aga bu numaraları” dediğiniz şeyi tufaya geldiğinizde guard’ınız (boks tabiriyle) düşmüş oluyor. Kafanız başka bir yerde olabilir, iş güç dağılmış olabilirsiniz.
BeğenBeğen
Ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun.
BeğenBeğen
Bu numara da arıyor
08506600174
BeğenBeğen
BENİ DE O850 660 01 74 NOLU TELEFONDAN ARADILAR . HAYAT SİGORTASI DOLANDIRICILIĞI İŞTE KANMAYALIM LÜTFEN BANKALARLA BAĞLANTILARI YOK GEREKLİ YERLERE ŞİKAYET EDECEGİM.
BeğenBeğen
BENİM BAŞIMA DÜN GELDİ AYNI KONUŞMALAR BEN SAVCILIĞA BİZZAT BİLDİRDİM NUMARASI 0212 966 02 41 AMA BEN PEŞLERİNİ ASLA AMA ASLA BIRAKMIYCAM.
BeğenBeğen
ŞUNUDA BELİRTEYİM BENİ DOLANDIRAMADILAR AMA BEN BAŞKASININ CANINI YAKMASIN BU ŞEREFSİZLER DİYE KANUNİ YOLLARA BAŞVURDUM VE SONUNA KADAR TAKİP EDİCEM BÖYLELERİNİN CEZALANDIRILMASI BENİM HOBİM HERKESE TAVSİYE EDERİM.
BeğenBeğen
Oncelikle insanları uyardıgınız için teşekkürler banada BVB guruptan 1OOO lira hediye çeki kazandınıź noter huzurunda yapıldığı söylendi çekin ev adresine gönderılcegini söyleyip yanında 120 lira karşıĺıgında hatırlayamadığım bi marka kol saati bi tişört tektaş yüzük verilceği söylendi 2 veya 3 saat sonra adres güncellemesi yaptılar 02129630693 numaralı telefondan arandım
ertesi gün bu numarayı aradıgımda aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor dendi şimdi adresime gelicekler sonucun ne olucağını bende bilmiyorum
BeğenBeğen
kargoyu teslim almayın boşuna paranız gitmesin.
BeğenBeğen
Bu numaayı TTNet için de yapıyorlarmış. Bilgi için teşekkürler.
BeğenLiked by 1 kişi
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.
BeğenBeğen