Günümüzde dış cepheler geçen her dakika yenilenmekte ve her gün başka bir görüntü ile karşımıza çıkabilmektedir. Artık son derece ilgi çekici ve olağan dışı dış cepheleri görmek zor bir iş değildir. Elbette bu durum teknolojinin gelişmesi ile meydana gelmiştir ve bu şekilde çeşitlilik artarken görüntü fikirleri de artış göstermiştir. Bu noktada ülkemizde dış cephelerin yapımı ve cephe gereksinimleri hususunda hizmet veren firmalar da günden güne çoğalmıştır. Yani bu dönemde sıra dışı ve kaliteli cephe önerileri için birçok kuruluşa başvurmak kolaydır.

Söz konusu kuruluşlar arasında yer alan Kanyon Yapı 2007 yılında kurulmuş ve hizmet vermeye başlamıştır. Yenilikçi ve dinamik ekibi ile öne çıkan Kanyon Yapı, alüminyum giydirme cephe sektöründeki firmaların ve toptan şekilde alüminyum satışı gerçekleştiren firmaların aksesuar tedarikçisi olarak sektörde yer edinmiş durumdadır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren Kanyon Yapı, sektörde sivrilmek adına her gün daha fazla çalışmakta ve hizmet ya da ürünlerinin kalitesinden ödün vermemek adına da titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. 1000’den fazla ürün çeşidi ile en iyi kaliteyi sunmayı hedefleyen Kanyon Yapı, iyi fiyat ilkesiyle hareket ederek müşterilerinin güvenini ve beğenisi de kazanmaktadır.

Kanyon Yapı bünyesinde üretilen ürünlerden bir tanesi de taş yünüdür. Taş yünü, volkanik kayaçlardan elde edilmiş olan diyabaz, bazalt ve dolomit gibi mineral ve inorganik taşların ergitilip elyaf haline getirilmesi ile oluşan, yangına dayanıklı ve su itici özelliği olan ısı – ses yalıtımı malzemesidir. Wooler olarak da bilinen taş yünü, yapıların daha sağlıklı ve daha konforlu hale gelmesini sağlamaktadır. Ayrıca buhar geçirgenliği sayesinde nemin de yapı içinde tutulmasına engel olmaktadır.

cephe ve yalıtım

Kanyon Yapı ürünlerinden bir diğeri olan nem bariyeri ise yine yalıtım hususunda kullanılan bir üründür. Suya oldukça dayanıklı olan nem bariyerleri ayrıca oldukça hafiftir ve hem ısı yalıtımını hem de duvar yapısını yoğuşma etkilerinden ya da dış hava koşullarından korumaktadır. Çelik çerçeve, ahşap çerçeve ve beton duvar sistemlerinde nem bariyeri ikinci koruyucu tabaka olarak tercih edilmektedir.

Kanyon yapı nem bariyerlerini Tyvek markasından tercih etmektedir. Ülkemizde son derece geniş bir kullanım ağına sahip olan bu marka özellikle şantiye çalışmalarının gerçekliklerine dayanacak biçimde üretildiği için son derece kullanışlı, dayanıklı ve pratik bir bileşendir. Tyvek, su geçirmemesi, hava sızdırmaması, hafif ve esnek olması da büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Yalıtım ve dış cephe hususunda her ihtiyaca ve isteğe cevap veren Kanyon yapı, kaliteli, dayanıklı ve görselliğe katkı sağlayacak olan ürünleri sayesinde her zaman rakiplerinden bir adım önde yer almaktadır. Sektörde de bu şekilde öne çıkmayı başaran Kanyon Yapı, tecrübeli ve profesyonel çalışanları ile işini sağlama almakta ve müşterilerini kesinlikle mağdur durumda bırakmamaktadır.

Bu makale musaozsari.com advertorial içeriğidir.