El işi işleriyle uğraşanların ve el işine meraklı olan kişilerin bileceği üzere en özel süslemelerden ve belki de en zor diyebileceğimiz bir el işidir iğne oyası. Son yıllar da bayanlar tarafından oldukça yoğun talep görmektedir. Kimileri iğne oyası işlemelerini sadece hobi olarak bulunduğu ortama biraz hareket renk katmak için yaparken kimileri de iğne oyası yaparak yaptıkları ürünleri satışa sunarak geçimlerini sağlamaktadır. İğne oyası diğer el işlerine dantele ve örgüye göre biraz daha zor ve zahmetlidir. Bu yüzden herkesin yapabileceği bir el işi değildir. Son derece sabır gerektirmektedir.

Oya modelleri arasından iğne oyasını yaparken hem el becerisini hem de hayal gücümüzü kullanırız ve sonuçları muhteşem olur. Her genç kızın çeyizin de mutlaka iğne oyası havlu kenarı ya da iğne oyası ile yapılmış örtüler peçetelikler mutlaka bulunur. Sizler de iğne oyası ile ilgili modeller arıyorsunuz ya da iğne oyası yapmayı öğrenmek istiyorsanız hobiler sitesine giriş yaparak istediğiniz modellere ulaşabilir ve yapmayı öğrenebilirsiniz. El işi hobiler sitesin de iğne oyası ile ilgili çeşit çeşit modellere ve detaylı anlatımlara ulaşabilirsiniz. Modeller basitten zorluğa doğru herkese hitap etmektedir. Yeni başlayanlar için daha basit modeller zor isteyenler için biraz daha uğraştırıcı modeller yer almaktadır.

İğne oyası ile ilgileniyorsanız el işi hobiler sitesinde bulunan iğne oyası kategorisinde hem yüzlerce iğne oyası hemde anlatımlı örnekler yer alıyor.

Nasıl yapacağınız adım adım fotoğraflar ile anlatılmıştır. Fotoğraflı anlatımın yanı sıra yazılı olarakta bilgi verilmiştir. Hangi ipini alacağınız kaç numara tığ kullanacağınız gibi bilgilere de anlatımlar da yer verilmiştir. Havlu kenarları için yapabileceğiniz bütün oya örnekleri ve iğne oyası çeşitlerine ualaşa bilirsiniz. Yüzlerce oya için oya örnekleri kategorisini ziyaret ediniz. İğne oyası sayesinde düz renk bir havluyu bile çok şık bir havlu haline getirebilir banyonuz da mutfağınız da kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize de kendi emeğiniz ile yaptığınız iğne oyaları ürünlerini hediye edebilirsiniz.

Bu makale musaozsari.com advertorial içeriğidir.