turkiye ufo goruntuleri

2015 Türkiye Ufo Görüntüleri

Haberlerden takip etmişsinizdir. Yakaladığı görüntülerden sonra Nasa birden canlı yayını kesti. Kaydedilen görüntülerde 3 parlak obje dünyadan ayrılıyor. Bir çok kişi objelerin UFO olduğunu söylüyor, hatta uydu bile olabileceklerini söyleyen var. Neyse bu bilgilerden zaten haberiniz var.

  Pazartesi gecesi 23:30 sıralarında arkadaşlarımdan birisi gökyüzünde yakaladığı görüntüyü gösterdi, videoya da çekmiş. İzleyince biraz şaşırdık, ufo’dur dedik geçtik. Fakat Salı gecesi 4 civarlarında Nasa’nın birden canlı yayını kestiği ve 3 objenin görüldüğü haberini işitince çok şaşırdık. Nasa canlı yayını kestiği sıralarda arkadaş ufo’ yu görüyor ve videoya alıyor. Hatta videoyu yakınlaştırıp fotoğrafını çekince ortaya değişik de bir görüntü çıkıyor. Aşağıdaki görüntüden inceleyebilirsiniz.

  Bir kaç haber ajansına çektiğimiz görüntü ile ilgili mail gönderdik fakat ilgilenen olmadı. O yüzden biz de videoyu Youtube’a koyma kararı aldık. Blogumdan da bu yaşadığımız tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim. Videoyu buraya da ekliyorum. Ayrıca görseli çok iyi bakın. Yüz ifadesini görebilirsiniz. Biz bir anlam çıkaramadık ama… Böyle ufo tecrübesi olan var mı bilmiyorum ama yorumlarınızı bekliyorum.