html kodlari eklemek wordpress

Html Kodları ve Hareketli Resim Siteleri

Hareketli resimler, bloglara ayrı bir güzellik katıyor. Tabi bazıları olayı abartıp bir çok hareketli resim koyunca bloguna o kadar da güzel durmuyor. Abartmamak lazım. Neyse, Takip ettiğim bazı bloglarda beğendiğim hareketli resimler vardı. İnternette biraz araştırdım; hareketli resimler ekleyebileceğiniz bir kaç site buldum. Bu resimlerin html kodlarını blogunuza ya da websitenize yapıştırıp kullanabilirsiniz.

WordPress kullananlar, bileşenler bölümünden metin bileşeni ile bu hazır html kodlarını kullanabilir. Mesela benim bu yazımda yaptığım gibi yazısının içine bu hareketli resimleri koymak isteyenler, yukarıda ”Görsel” ve ”Metin” yazan kısımdan ”Metin” kısmına tıkladığınızda html kodlarını buraya ekleyebilirsiniz. Ama sonu ”script” ile bitenleri ücretsiz bloglarda kullanamazsınız.

Blogger kullanıcıları için herhangi bir sıkıntı yok. ”Script” uzantılı html kodları bloglarına ekleyebilirler. Bunun için Yerleşim’den Gagdet Ekle, ardından Html/Javascript e tıklayın. Buradaki bileşene html kodunu yapıştırın. Bu kadar basit.

Aşağıda bir kaç site tavsiye ediyorum. Sizin de kullandığınız siteler varsa yorum kısmından yazın lütfen listeye ekleyelim.

1. Koddostu.com: Bu site hareketli resi için değil de, yararlı bir çok html kod içeren bir site. Facebook, Twitter gibi sosyal medya kodları mevcut. Ya da reklam kutusu oluşturabileceğiniz kodlar var. Gerçekten başarılı bir site. Ben inceledim beğendim.

2. Allgraphics123.com: Bu site yabancı kaynaklı bir site. O yüzden resimlerdeki yazılar İngilizce. Güzel hareketli resimler var.

3. Sitekdlari.com: Bu sitede hazır html kodları var. Mesela; online sayaç, saat, hesap makinesi, şans oyunları sonuçları gibi uygulamalar var. Ben online ziyaretçi sayacı kullanıyorum şu anda.

4. Simresim.com: Yine bu sitede de farklı kategorilerde hareketli resimler var. Seçenek olarak çok fazla seçenek yok ama yine de işinizi görür.

5. Hitadam.tr.gg: Yeni bulduğum bir site. Hareketli resimlerden çok html kodları bulunuyor. Bazılarını ücretsiz wordpress blogunuz için kullanabiliyorsunuz.