E-ticaret paketleri; Business to Business(B2B) ve Business to Customer (B2C) için ihtiyaç duyulan tüm donanım, yazılım ve güvenlik sistemlerinin son teknolojilerini kullanıp tüm işletme ve girişimcilere hizmet veren elektronik ticaret sistemleridir. Hazır e-ticaret paketleri, müşteri desteği ve yönlendirmeleri ile kolay bir biçimde kullanılabilmektedir. Her paketi için ücretsiz 15 günlük deneme sürümü bulunan Kobisi e-ticaret paketleri oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. E-ticaret paketleri karşılaştırma yapıldığında oldukça fazla avantaj ve fırsat sunuyor. E-ticaret sitesi yapan firmalar arasında konumlanan Kobisi, 700’ü aşkın üye sayısı ve sunduğu hizmetleri ile rakiplerinden ayrılıyor.

e-ticaret-paketi

Kobisi E-Ticaret Paketlerinin Avantajları

E-ticaret, aslında ticaretin online halidir diyebiliriz. Fakat internetten satışın kendine özgü dinamikleri vardır. E-ticaret paketleri, sizi birçok işle uğraşma derdinden kurtarır ve internetten hızlı ve kolay bir biçimde satış yapmanıza yardımcı olur. E-ticaret işine girmeden önce mutlaka e-ticaret paketlerinin detaylı bir biçimde incelenmesi ve hangi hizmetlerin sunulduğunun araştırılması gerekir. E-ticaret paketleri bir çok farklı özelliğe ve niteliğe sahip olmalıdır. Öncelikle reklam ve arama motoru optimizasyonu dostu tasarımı, iyi seçilmiş teması, içerik yönetimi, sanal pos kurulumu, sipariş paneli ve SSL şifreleme sistemi gibi farklı özellikler ile donatılan e-ticaret siteleri başarıya ulaşacaktır.

Kobisi, e-ticaret paket özelliklerinde olması gereken her şeyi eksiksiz bir biçimde bulunur. Tüm kredi kartlarına hızlı entegrasyon hizmeti, güvenli site tasarımı ve alt yapı sistemleri, bakım, güncelleme ve veri transferi gibi işlemler için fazladan ücret ödenmemesi, müşteri hizmetlerinin ilgili ve kaliteli olması gibi faktörler siz Kobisi e-ticaret paketlerini kullanmaya yöneltebilir. Üstelik en önemlisi Kobisi e-ticaret paketleri satın alırken yıllık değil aylık ödeme yapıyorsunuz. Yani dilediğiniz zaman üyeliğinizi sonlandırma özgürlüğünüz var.

Bunların dışında e-ticaret sitenizi Kobisi e-ticaret paketlerine taşımak isterseniz mevcut alan adınız ile devam etme olanağınız var. Talep edildiği takdirde yeni alan adı açma imkanınız da bulunuyor.

Tüm ürünleriniz, ürün stokları verileriniz, sipariş bilgileri ve müşteri bilgileriniz günlük olarak sistemde yedekleniyor. Herhangi bir durumda günlük olarak güncellenen tüm önemli bilgilere erişim sağlama imkanınız var.

E-ticaret sitenize aynı anda binlerce kişi gelse bile sistemde herhangi bir yavaşlama ve sorun yaşamıyorsunuz.

Her ay, e-ticaret sitesine yeni güncelleme ve işlevlerin eklenmesi oldukça önemlidir. Birçok farklı rakibiniz varken bu rakipler ile yarışmak böylece kolay hale geliyor. E-ticaret paket fiyatlarını web sitesinden detaylıca öğrenebilirsiniz.