Kizoa

Blog yazarlığında özgün içeriğin önemi büyüktür. Hem arama sonuçlarında üst sıralarda çıkmak için hem de kullanıcılara tatmin edici makaleler sunabilmek için özgün içerik üretmeye önem verilmelidir. Kopya içerik ile kısa süreliğine bir başarı sağlansa da uzun süreli bir kayıptır. Ayrıca kopya içeriğin etik olmadığını söylemeye bile gerek yok.

Blog yazılarında görsel kullanımının önemi

Her ne kadar özgün içerik çok önemli olsa da ziyaretçi kazanmak için sadece özgünlük yeterli değildir. Makaleyi dikkat çekici görseller ve videolar ile süslemek gerekir. Günümüzde görsel ağırlıklı makaleler daha çok okunduğu için makalelerinize ekleyeceğiniz görsel, slayt ve videolarla yazınızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Bu sayede ziyaretçi sayınızda büyük bir artış olacaktır.

Blog yazılarına görsel eklemek için Pixabay gibi bir çok ücretsiz fotoğraf sitesini kullanabilirsiniz. Video eklemek için de ilk önce videonuzu Youtube hesabınıza ekleyip oradan da videoyu sitenize gömülü şekilde kullanabilirsiniz. Blogunuzun size sunduğu alandan da tasarruf etmiş olursunuz.

Blog yazıları nasıl etkileyici hale getirilir?

Blog yazılarınızda kullanacağınız kendinize ait veya ücretsiz sitelerden indirdiğiniz görsellerde küçük değişiklikler yaparak, slayt ve kolaj hazırlayarak, videolarınızı farklı efektlerle değiştirerek makalelerinizi daha şık hale getirebilmeniz mümkün. Bunun için photoshop bilmenize, bilgisayarınıza program indirmenize ya da ücretli bir program satın almanıza gerek yok. http://tr.kizoa.com/ ile yukarıda saydığım tüm işlemleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Milyonlarca kullanıcısı ve farklı dillerde desteği olan Kizoa, sadece blog yazılarınızda kullanacağınız görseller için size kolaylık sağlamıyor. Birçok farklı özelliği ile tatilde, mezuniyet töreninde veya spor yaparken çekildiğiniz fotoğraf ve videolarınızı düzenlemenizi de sağlıyor.

Kizoa’nın iki türlü Premium üyeliği de var. Premium üyeler DVD’ye yazdırma, bilgisayara kaydetme, TAM HD kalitesinde video kaydetme gibi gelişmiş seçeneklerden faydalanabiliyor. Sadece bir seferlik ödeme ile ömür boyu Kizoa’ya üye olma imkanına sahipsiniz. Premium üyelik satın almasanız bile ücretsiz üyelik ile sınır olmadan programın tüm özelliklerini kullanabilirsiniz.

Kizoa ile neler yapabilirim?

  • Fotoğraf ve videolarınıza efekt ekleyebilirsiniz.
  • Müzikli slayt gösterileri ve klipler hazırlayabilirsiniz.
  • Çeşitli filtre ve çerçeve seçenekleri ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • Size sunulan şablonlar ile hareketli veya hareketsiz kolaj ve e-kart oluşturabilirsiniz.
  • Videolarınızı farklı formatlara çevirip Youtube hesabınıza yükleyebilirsiniz.
  • Fotoğraf ve videolarınızı DVD’ye kaydedebilirsiniz.
  • Düzenlediğiniz slaytları, kolajları ve videoları kolayca Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızdan, blogunuzdan ve e-posta yoluyla ücretsiz bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Örnek video: http://www.kizoa.com/Video-Maker/d26804712kP246692088o2l1/coolbluemotion

Örnek kolaj: http://tr.kizoa.com/katalog-slayt-gosterisi-video/#collage

Kizoanın sunduğu özellikler say say bitmiyor. Yukarıdaki tüm işlemleri siteye üye olmadan ve tek bir kuruş ödemeden gerçekleştirmek ne kadar da güzel değil mi? Herhangi bir program indirmenize gerek kalmadan online olarak fotoğraf ve videolarınızdan harikalar yaratabilirsiniz. Eğer siteyi kullanırsanız yorumlarınızı bekliyorum.

Bu makale musaozsari.com advertorial içeriğidir.