blog çekiliş önerileri

Blog Çekilişleri 2013-2016

Ara sıra gözüme takılan blog çekilişlerine katılıyorum. Sizlerin de bu çekilişlerden haberiniz olması için kişisel blog sayfama çekilişleri ekleyeceğim. Blog yazarı arkadaşlara destek olmak için hem de küçük birer hediye kazanmak için vaktiniz varsa bu çekilişlere katılmanızı tavsiye ederim. Amaç her şeyden önce birbirimize destek olmaktır, bunu unutmayalım.

Yeni Çekiliş: https://www.facebook.com/nilgultesettur/photos/a.188364644540198.39362.188362804540382/1231500373559948/?type=3&theater

  • Blogumu Tanıt – Kitap ve Banner Çekilişi-Kapandı

Blogumu Tanıt’a gönderdiğiniz tanıtım yazılarınız ile ”Sefiller” kitabı, banner, backlink kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Blog yazarlarına şiddetle katılmalarını tavsiye ederim. Koşullar için buraya tıklayın.

  • Musa Özsarı – Kitap Çekilişi – Kapandı

Blogumda düzenlediğim çekilişde yazar Tülin Baturu Ocak’ın sponsorluğunda 3 kişiye Dönüşüm: 13 Vakti kitabı hediye.

  • Kahve Tadında Hayat Kitap Çekilişi – Kapandı

Yusuf Arslan düzenlediği çekilişinde, Ahmet Ümit’in İstanbul Hatırası ve Tolstoy’un İnsan Neyle Yaşar kitaplarını hediye ediyor. Kitap çekilişleri en beğendiğim ve genellikler katıldığım çekilişlerdir.

  • Hüzün Sarısı Blog Çekilişi – Kapandı

Güzel bir blog çekilişini duyurmak istedim. Huzunsarisi.com‘un Kliksa.com sponsorluğunda düzenliği çekilişe siz de katılabilirsiniz. Çok da güzel bir çekiliş ödülü var. Ödülün 3 kişiye verilecek olması da bir başka güzel.

  • Kadir Durukan Blog Çekilişi – Kapandı

İnternette dolaşırken – çeşitli blogları incelerken – Kadirdurukan.com‘un çekilişine rast geldim. İçeriğine baktım ki, blog yazarları için güzel hediyeler var. Üşenmedim saydım, tam 17 kişiye -özellikle backlink alacağınız- tatmin edici ödüller veriliyor. Bu güzel çekilişe ben de katılmak istiyorum ve çekilişten haberi olmayanlara da haber vermek için bu yazıyı hazırladım.

  • Hasibe Cengiz Kişisel Blog Çekilişi – Kapandı

Hasibe Cengiz’in düzenlediği çekilişte de krem, parfüm, şampuan, deodorant vb. bir çok hediye sizleri bekliyor. Yine bu çekilişte de farklı sosyal medya hesaplarınızdan çekilişi duyurarak + hak kazanabilirsiniz.

  • Sağnak Yağmur Kitap Çekilişi – Kapandı

Yine bir kitap çekilişi. Üç ayrı kategoride katılabileceğiniz çekilişte, 9 kitap hediye edilecek. Her bir katılımcı 1 kategori seçerek çekilişe katılabilir. Katılmak isteyenler buraya tıklayabilir.

Benim gözüme çarpan blog çekilişleri bunlar arkadaşlar. Yeni blog çekilişleri gördükçe eklemeye çalışacağım. Fakat bazen güzel çekilişleri kaçırabiliyorum. O yüzden eğer sizinde katıldığınız veya katılmamızı önerdiğiniz blog çekilişleri varsa, ya da kendi çekilişinizi duyurmak isterseniz yorum kısmından yazın ki listeye ekleyebilelim.