2.yilima ozel kitap odullu cekilis

2.Yıla Özel Blog Çekilişi

Blog maceramda koskoca iki yılımı doldurdum sayılır. Maceram diyorum, çünkü gerçekten benim için bu iki yıl hem eğlenceli hem de bilgilendirici geçen bir maceraydı. Bu güzel geçen günlerin şerefine bir süredir düzenlemek istediğim kitap çekilişinin ilkini artık yapmak istiyorum. 5 kitap birden 1 kişiye hediye edilecek. SON KATILIM: 23 NİSAN 2015

Çekiliş Ödülleri

Yazar Olmak

sabahattin-ali-degirmen peyami-safa-9.-hariciye-kogusu ozzdemir-asaf-dokuza-kadar-on yusuf-atilgan-butun-oykuleri

Çekiliş Katılım Şartları

  • Sadece 1 sosyal medyadan takip etmeniz yeterli. Facebook Sayfamı ,Twitter Adresimi , Google+
  • Herhangi bir sosyal medyadan çekilişi duyur. (veya aşağıdaki çekiliş metnini kullanabilirsiniz.)
  • Paylaştığın çekiliş duyurusunun linkini bu yazıya yorum olarak ekle.
  • Son Katılım: 23 Nisan – Kargo bana ait. Başarılar:)

——————–ÇEKİLİŞ METNİ———————–

‘’Kişisel blogum musaozsari.comun 2. Yılına özel çekilişimde sizlere hediyeler sunmak istiyorum. Kitapları çok seven birisi olarak, 1 kişiye Yusuf Atılgan Öyküleri, Değirmen, Dokuza Kadar On, Yazar Olmak, Dokuzuncu Hariciye Koğuşu kitaplarını ödül olarak göndereceğim. Siz de bu kitaplara sahip olmak istiyorsanız bu linkten çekiliş katılım bilgilerine ulaşabilirsiniz.’’

Ekstra + Hak Kazanmak,

İkinci bir sosyal medya hesabınızdan blogumu takip etmek ve ‘’Çekiliş Metni’’ni paylaşmanız durumunda ekstra hak kazanacaksınız. Facebook sayfamı, Twitter hesabımı, Google + hesabımı takip edip çekilişi paylaşırsanız (+2) hak kazanacaksınız.

 2.Yılıma Özel Kitap Çekilişi Sonuçları

   Merhaba arkadaşlar, bir ay önce düzenlemiş olduğum çekilişimin sonuna geldik. Katılımlarınız için teşekkür ederim. Çekilişi Çekilişyap.com üzerinden gerçekleştirdim. Görseli de aşağıya ekleyeceğim.

Şimdi talihlileri açıklayalım. Açıkçası çekilişi yaparken ben bile heyecanlandım:) İlk önce 2.Yılıma özel çekiliş sonucunu daha sonra ”Vazgeçtim” Kitabı Çekilişinin sonuçlarını yazacağım.

ASIL TALİHLİ: TAYFUN SÜRÜCÜ

YEDEK TALİHLİ: SONAY GÖKHAN

Çekiliş linki: cekilisyap.com/2yilima-ozel-kitap-cekilisi-sonuclari#.VToZu9Ltmko

  Tayfun SÜRÜCÜ‘yü tebrik ediyorum. Kazananların iletişim ve adres bilgilerini 3 gün içerisinde bana bildirmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yedek talihli ödülü kazanacaktır. Bir dahaki çekilişte görüşmek üzere. Blogumu takipe devam edin. 🙂 Her zaman dediğim gibi, blogum hakkında iyi kötü eleştirilerinize her daim açığım.

cekilis-sonuclari