html kodlari eklemek wordpress

Html Kodları

Benim gibi ücretsiz wordpress kullanan blog yazarları için bloglarında kullanabileceğiniz html kodlarını sizinle paylaşmak istedim. Ücretsiz wordpress, blogger gibi eklenti açısından bizi rahatlatmıyor. Javascript tabanlı eklentileri kullanamıyoruz mesela. Benim şu anda kullandığım yararlı bir kaç tane widget var. Onları da aşağıya yazacağım. Örnek için blogumu inceleyebilirsiniz. Eğer hareketli resim eklemek istiyorsanız daha önceki yazımı inceleyin.

1. Facebook eklentisi: WordPress’in zaten facebook eklentisi var ama küçük bir facebook takip etme eklentisine ihtiyaç duyarsanız aşağıdaki kodu ”metin” e ekleyin. Kırmızı alana kendi facebook sayfanızı yapıştırın.

 <a href=”https://www.facebook.com/yazaristan5?ref=tn_tnmn” target=”new”><img src=”http://in.sitekodlari.com/fb/facebook11.gif&#8221; border=”0″></a>

2. Ziyaretçi Sayacı: Sitenizde online kaç kişi var öğrenmek için ziyaretçi sayacını kullanabilirsiniz. Bunun için onlinekisi.com’u ziyaret edin. Basit bir şekilde eklentiyi elde edebilirsiniz. Güncelleme: Bu site eklentiyi değiştirdi ve javascript tabanlı sayaç olduğu için ücretsiz wordpress için kullanılamıyor ne yazık ki:(

3. Yukarıya Git Butonu: Ziyaretçilerinize yardımcı olacak bir uygulama. Yine ”metin”e aşağıdaki kodu ekleyin ve bileşeni blogunuzun en aşağısına götürün. Aşağıda ”Yukarıya Git Butonu” nu göreceksiniz.

<a href=”#” style=”text-decoration:none;”>Yukarı Git ▲</a>

Kaynak olarak, koddostu.com, sitekodlari.com, hitadam.com gibi siteleri kullandım. Siz de bu siteleri ziyaret ederek blogunuz için yararlı eklentiler elde edebilirsiniz.