bu-tarz-benim-skeci-metni2

Bu Tarz Benim Skeci Metni

Daha önceki yazımda Güldür Güldür Show Bu Tarz Benim Skeci‘ni çok beğendiğimi yazmıştım. Bir arkadaşımız bu yazıma yorum atmış ve keşke skecin metni de olsaydı. O zaman daha yararlı bir yazı olurdu diye yazmış. İnternette araştırdım, skecin yazılı hali yok. O yüzden üşenmedim sizler için skecin yazılı metnini çıkardım. Umarım arayanlara faydalı olur.

Sunucu(Mesut): Evet sevgili seyirciler, Arzım Benim’e hepiniz hoş geldiniz. Efendim biliyorsunuz bu gece konsept ve eleme gecemiz. Evet Yeterellam ne diyorsun?
Yeterella: Ayy, Yeterella mı dedin sen bana?
Sunucu: Evet.
Yeterella: Ayy, çok hastayım biliyor musun? Ateşler içinde… Sebastiaaaan! Ayy!(Yukarıya bakarak)
Sunucu: Sen hiç meraklanma Yeterella, Çünkü konuk jürimiz seni kendine getirecek. Evet, şimdi o geliyor. O Türk modasının Avrupa’daki temsilcisi. O bizim biriciğimiz. O kumaşı kokusundan tanır. O geliyor. Bilal Koçyiğit…
Bilal: Kes! Kes!(Şarkı için) Yalakalığı hiç sevmem çünkü moda çok ciddi bir iştir. O yüzden oturuyorum.
Sunucu: Lütfen. Evet, Bilal Bey hoş geldiniz. Biliyorsunuz bugün bizim konsept ve eleme gecemiz. Ben de 70’lere büründüm. Nasıl buldunuz?
Bilal: Ne yani bize 70’leri mi yaşatıyorsun.
Evet. Size 70’leri yaşatıyorum.
Bilal: 70’leri yaşatıyorsun ama bizi öldürüyorsun. Bu ne ya? Korneam reddediyor resmen. Yani, bakamıyorum. Bak sen oradasın ben bakamıyorum. Bak, bakamıyorum.
Burcuvana(Ivana): Ama sen şimdi çok ağar da konuştun da. Hani… Sen şuanda da çok moral bozdun yani Mesut’ta(Sunucu). Hiç bence çok da güzel oldu. Gayet de güzel oldu diye düşünüyorum.

Kaldırıldı!